.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Volum

Escultura Contemporània - Volum

Fes un cop d'ull a la selecció d'escultura contemporània. Escultura és l'art de modelar, tallar i esculpir, ja sigui en fang, pedra, fusta, metall o qualsevol altre material, representant en volum figures de persones, animals o altres objectes. També podem crear volum amb objectes reciclats.

Filtres actius

Escultura Rusty Casa Batlló Bronze. Série limitada de 100 unitats, tècnica mixta. 28cm. Rusty Modernisme. 

Cobreix la escultura amb imitacions de bronze envellit, sempre materials respectuosos amb el medi ambient. Escultures amb motllo: realitza un original amb paper i diferents cartrons, desprès es fa un motllo per tal de poder fer-ne copies en petits tiratges. 

Últims elements en stock

Escultura Rusty Lector. Série limitada de 100 unitats, tècnica mixta. 28cm. 

Escultures amb motllo: realitza un original amb paper i diferents cartrons, desprès es fa un motllo per tal de poder fer-ne copies en petits tiratges. Cobreix la escultura amb ferro rovellat, sempre materials respectuosos amb el medi ambient. 

Últims elements en stock

Escultura Rusty Trompetista. Escultura original, modelada amb cartró estripa i cola calenta. Acabat ferro rovellat. Rusty Jazz. 28 cm. Cobreix la escultura amb ferro rovellat, sempre materials respectuosos amb el medi ambient. 

Últims elements en stock

Rusty Escultura Saxofonista. Escultura original, modelada amb cartró estripa i cola calenta. Acabat ferro rovellat. Rusty Jazz. 20cm. Cobreix la escultura amb ferro rovellat sempre materials respectuosos amb el medi ambient.

Últims elements en stock
57,00 €

Rusty Escultura Home Modernista - Home amb Bastó. Escultura original, modelada amb cartró estripa i cola calenta. Acabat ferro rovellat. Rusty Modernisme. 20 cm.

Cobreix la escultura amb imitacions de ferro rovellat, sempre materials respectuosos amb el medi ambient. 

Últims elements en stock
57,00 €

Rusty Home Modernista - Home amb Gorra. Escultura original, modelada amb cartró estripa i cola calenta. Acabat bronze. Rusty Modernisme. 20cm.

Cobreix la escultura amb imitacions de bronze envellit, sempre materials respectuosos amb el medi ambient. 

Últims elements en stock
57,00 €

Escultura Rusty Dona amb Cabàs, Modernisme. Escultura original, modelada amb cartró estripa i cola calenta. Acabat ferro rovellat. Rusty Modernisme. 20cm.

Cobreix la escultura amb ferro rovellat, sempre materials respectuosos amb el medi ambient. 

Últims elements en stock

Terracota Dimoni. Escultura de terracota realitzada per Jordi Estivill. Peça única, modelada amb argiles refractàries, cuita a alta temperatura (1250º) i posteriorment policromada amb pintures acríliques. 30cm.x25cm.x12cm.

Últims elements en stock

Terracota Blau. Escultura de terracota realitzada per Jordi Estivill. Peça única, modelada amb argiles refractàries, cuita a alta temperatura (1250º) i posteriorment policromada amb pintures acríliques. 37cm.x17cm.x12cm.

Últims elements en stock

Tutu. Escultura de terracota realitzada per Jordi Estivill. Peça única, modelada amb argiles refractàries, cuita a alta temperatura (1250º) i posteriorment policromada amb pintures acríliques. 39cm.x16cm.x12cm.

Últims elements en stock

Màscara Blava. Escultura de terracota realitzada per Jordi Estivill. Peça única, modelada amb argiles refractàries, cuita a alta temperatura (1250º) i posteriorment policromada amb pintures acríliques. 36cm.x20cm.x12cm.

Últims elements en stock
485,00 €

Màscara Verda. Escultura de terracota realitzada per Jordi Estivill. Peça única, modelada amb argiles refractàries, cuita a alta temperatura (1250º) i posteriorment policromada amb pintures acríliques. 37cm.x16cm.x12cm.

Últims elements en stock