.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Nines d'autor

Nines de porcellana freda, de fimo, amb elements plàstics, nines de paper machè, combinat amb material reciclat. Articulades. Nines customitzades. Peces úniques. 

Filtres actius

Nina de Porcellana d'Alexandra Soury Sirena Zombie Ariel. Nina porcellana freda, elements plàstics i paper machè, combinat amb material reciclat. Articulada. Peça única, fet a mà. Mides: 26x15cm.

Últims elements en stock

Pirata argilla polimèrica.  Nina argilla polimèrica, elements plàstics i paper machè, combinat amb material reciclat. Articulada. Peça única, fet a mà. Mides: 38x9cm.

Últims elements en stock

Pirata argila polimèrica.  Nina argila polimèrica, elements plàstics i paper machè, combinat amb material reciclat. Articulada. Peça única, fet a mà. Mides: 28x10cm.

Últims elements en stock

La Reina de Cors d'Alicia, feta en paper maixè.  Nina de paper maixè i elements plàstics, combinat amb material reciclat. Articulada. Peça única, fet a mà. Mides: 40cm alçada, base 26cm diàmetre.

Inclou capsa feta a mà.

Últims elements en stock

Action Man Klein y Klimt. Koldo Logan ha transformat els Action Man que Hasbro va fabricar entre 1990 i 2006, en els actuals Action Man Fetitxe. Inclou cub blau i dos ninots.

Últims elements en stock

Action Man Gilgamesh y Enkidu. Koldo Logan ha transformat els Action Man que Hasbro va fabricar entre 1990 i 2006, en els actuals Action Man Fetitxe. Inclou cub vermell i dos ninots.

Últims elements en stock

Action Man Wilfred. Koldo Logan ha transformat els Action Man que Hasbro va fabricar entre 1990 i 2006, en els actuals Action Man Fetitxe. Inclou Caixa de fusta (38x18x10cm)  i esbós original signat per l'artista.

Últims elements en stock

Action Man Nathan. Koldo Logan ha transformat els Action Man que Hasbro va fabricar entre 1990 i 2006, en els actuals Action Man Fetitxe. Inclou Caixa de fusta (38x18x10cm)  i esbós original signat per l'artista.

Últims elements en stock

Action Man Hemingay. Koldo Logan ha transformat els Action Man que Hasbro va fabricar entre 1990 i 2006, en els actuals Action Man Fetitxe. Inclou Caixa de fusta (38x18x10cm)  i esbós original signat per l'artista.

Últims elements en stock

Action Man Wolfgang. Koldo Logan ha transformat els Action Man que Hasbro va fabricar entre 1990 i 2006, en els actuals Action Man Fetitxe. Inclou Caixa de fusta (38x18x10cm)  i esbós original signat per l'artista.

Últims elements en stock

Koldo Logan Action Man Kerson. Koldo Logan ha transformat els Action Man que Hasbro va fabricar entre 1990 i 2006, en els actuals Action Man Fetitxe. Inclou funda vermella i esbós original signat per l'artista. 

Últims elements en stock

Barbie David Bowie. Barbies personalitzades per Pedro Muñoz. Barbies reciclades i personalitzades de col·lecció. Una obra tan eclèctica com atrevida.

Últims elements en stock