.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Llistat de productes per Artista o Artesà Pedro Muñoz

Barbies de col·lecció reciclades i personalitzades.

Nascut a Barcelona, la seva afició pel món “Barbie” va néixer en la dècada dels 90. Tot va començar com una broma entre amics, regalant-se moltíssimes Barbies, fins al punt de reunir tantes que no sabien què fer amb elles. Així que un dia va optar per quedar-se-les totes i exposar-les en la seva perruqueria com a decoració kitsch. Un matí la filla d'una clienta va agafar una de les nines i la va esbocinar. Amb el petit cos d'aquella Barbie fet miques va crear el seu primer quadre artístic. 

Aquesta va ser l'espurna que va encendre el seu enginy i fantasia i li va inspirar a customizar Barbies. Cadascuna representa un moment de la seva vida, alguna cosa que li va inspirar i li va portar a crear una obra tan eclèctica com atrevida.

Barbie Boy George. Barbies customitzades per Pedro Muñoz. Barbies reciclades i personalitzades de col·lecció. Una obra tan eclèctica com atrevida.

Últims elements en stock

Barbie David Bowie. Barbies personalitzades per Pedro Muñoz. Barbies reciclades i personalitzades de col·lecció. Una obra tan eclèctica com atrevida.

Últims elements en stock

Barbie Galàctica. Barbies personalitzades per Pedro Muñoz. Barbies reciclades i customitzades de col·lecció. Una obra tan eclèctica com atrevida.

Últims elements en stock

Barbie Gay Pride. Barbies personalitzades per Pedro Muñoz. Barbies reciclades i customitzades de col·lecció. Una obra tan eclèctica com atrevida.

Últims elements en stock

Barbie Katrina. Barbies personalitzades per Pedro Muñoz. Barbies reciclades i customitzades de col·lecció. Una obra tan eclèctica com atrevida.

Últims elements en stock

Barbie Siamesa.  Barbies personalitzades per Pedro Muñoz. Barbies reciclades i personalitzades de col·lecció. Una obra tan eclèctica com atrevida.

Últims elements en stock