.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Llistat de productes per Artista o Artesà Xavier Corral

No busqueu una obra d’una tècnica específica, sinó una relació de materials i objectes que formen part del seu univers eclèctic i Pop-Rock, una necessitat espontània d’expressió plàstica

Cantant i frontman de grups musicals, la trajectòria del Xavier Corral (1964), comença a finals dels setanta; com molts altres adolescents de la seva generació, se li produeix una necessitat d’expressió artística, com a forma de viure.

Rock & Roll, Punk, Pop, New-wave, la no acceptació de la cultura establerta, la descoberta dels moviments del 77, l’interès per disciplines contemporànies i el Pop-Art, han acompanyat sempre a aquest creador autodidacta.

No busqueu una obra d’una tècnica específica, sinó una relació de materials i objectes que formen part del seu univers eclèctic i Pop-Rock, una necessitat espontània d’expressió plàstica, de símbols, de mites, de les relacions quotidianes amb aquest context; la pròpia emoció del risc d’un concert en directe o la necessitat de provocar impactes sonors. 

Les obres són microcosmos irònics, a vegades antiestètics, imitacions, a on es barregen clixés del Pop, cultura popular o el “kitsch”. 

Elements que envelleixen ràpidament; un diàleg surrealista, psicodèlic i subjectiu, en un llenguatge molt Pop. Artificialitat en tota regla.

Negre Jazz. Obra original de Xavier Corral. Reciclatge artístic. Tècnica mixta pintura acrílica i retoladors. 21x13x13cm.

Exhaurit

Otelo. Obra original de Xavier Corral. Reciclatge artístic. Tècnica mixta pintura acrílica i retoladors. 27x18x12cm.

Últims elements en stock

Haveaniceday. Obra original de Xavier Corral sobre LP. Tècnica pintura acrílica i retoladors sobre funda d'LP. LP inclòs. Emmarcat amb marc d'alumini. Any 2018. 30x31cm.

Últims elements en stock

Wild. Obra original de Xavier Corral sobre Disc. Tècnica pintura acrílica i retoladors sobre funda d'LP. LP inclòs. Emmarcat amb marc d'alumini. Any 2018. 30x31cm.

Últims elements en stock

Taxi. Obra original de Xavier Corral. Reciclatge artístic. Tècnica mixta pintura acrílica i retoladors. 20x12x8cm.

Últims elements en stock