.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Llistat de productes per Artista o Artesà Xavier Corral

No busqueu una obra d’una tècnica específica, sinó una relació de materials i objectes que formen part del seu univers eclèctic i Pop-Rock, una necessitat espontània d’expressió plàstica

Cantant i frontman de grups musicals, la trajectòria del Xavier Corral (1964), comença a finals dels setanta; com molts altres adolescents de la seva generació, se li produeix una necessitat d’expressió artística, com a forma de viure.

Rock & Roll, Punk, Pop, New-wave, la no acceptació de la cultura establerta, la descoberta dels moviments del 77, l’interès per disciplines contemporànies i el Pop-Art, han acompanyat sempre a aquest creador autodidacta.

No busqueu una obra d’una tècnica específica, sinó una relació de materials i objectes que formen part del seu univers eclèctic i Pop-Rock, una necessitat espontània d’expressió plàstica, de símbols, de mites, de les relacions quotidianes amb aquest context; la pròpia emoció del risc d’un concert en directe o la necessitat de provocar impactes sonors. 

Les obres són microcosmos irònics, a vegades antiestètics, imitacions, a on es barregen clixés del Pop, cultura popular o el “kitsch”. 

Elements que envelleixen ràpidament; un diàleg surrealista, psicodèlic i subjectiu, en un llenguatge molt Pop. Artificialitat en tota regla.

Obra original de Xavier Corral Disco El Kojak. Tècnica mixta: pintura acrílica i retoladors acrílics sobre portada d'LP. A l'interior inclòs el vinil original. Marc d'alumini, mides emmarcat: 33x33x1,8cm.

Últims elements en stock

Obra original de Xavier Corral Disco "Have a nice trip". Tècnica mixta: pintura i retoladors acrílics sobre portada d'LP. A l'interior inclòs el vinil original. Marc d'alumini, mides emmarcat: 33x33x1,8cm.

Últims elements en stock

Obra original de Xavier Corral Disco Los Cadaveritos Muertos Tècnica mixta: pintura acrílica i retoladors acrílics sobre portada d'LP. A l'interior inclòs el vinil original. Marc d'alumini , mides emmarcat: 33x33x1,8cm.

Últims elements en stock

Obra original de Xavier Corral Disco Wild. Tècnica mixta: pintura acrílica i retoladors acrílics sobre portada d'LP. A l'interior inclòs el vinil original. Marc d'alumini , mides emmarcat: 33x33x1,8cm.

Últims elements en stock