.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Llistat de productes per Artista o Artesà Mark Croes

Llums de disseny fetes a mà.

Vaig néixer en la bella illa de Curaçao i em vaig mudar als Països Baixos per a estudiar Disseny Industrial. Després de completar la meva educació en Disseny d'Interiors a Miami, Florida, vaig treballar per a una gran companyia de creuers on em van assignar projectes com a casinos, cabines, restaurants i salons. Molts anys després, vaig decidir continuar la meva carrera en projectes basats en terra, com a edificis de gran altura, hotels i bancs.

Al llarg de les meves experiències internacionals, vaig aprendre molt de sobre la il•luminació, un element molt important en qualsevol interior.

Quan vaig tornar als Països Baixos, vaig començar a dissenyar llums de diferents formes. La meva major inspiració és la bella flor de tulipa que és el símbol més famós d'aquest país.

Lámpara Wine Glass de Mark Croes. Feta a mà. Llum LED metàl·lica flexible. 50x10cm.

Últims elements en stock

Làmpades en forma de tulipa, de Marc Kroes. Fetes en fusta i acabats amb textura de pedra i paper de color sòlid sobre PVC transparent. Una sorprenent combinació de materials, articles elegants i únics que són una bona addició a qualsevol interior. 30x25cm

Últims elements en stock