.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Llistat de productes per Artista o Artesà The Working Glass BCN

Astrid Kucera, artesana del vidre. Joieria i articles de decoració amb vidre reciclat i de murano, fet de manera artesanal amb fil de coure i plata per a muntar les peces.

Astrid Kucera, artesana del vidre. Joieria i articles de decoració amb vidre reciclat i de murano, fet de manera artesanal amb fil de coure i plata per a muntar les peces. Fa treballs originals o per encàrrec, segons convingui.

El vidre sempre l’ha fascinat. La recuperació d’objectes oblidats, el respecte per la natura i la rapinya, tant pels carrers de la ciutat com per les platges i la muntanya. Amb el sol a la nuca. Per ella treballar amb reciclatge no és tant un recurs com un plaer a l’hora de la troballa i una manera de retornar al planeta una part molt insignificant de la nostra responsabilitat. 

Es forma a l’Escola d’Arts i Oficis a l’aula de vidre dels 18 als 23 anys de la mà de la Mestra Rosa Picó. Durant dos anys estudia diverses tècniques del vidre per part de grans artistes i artesanes com Pilar Aldana, Mercè Mas, Joana Niubó o Robert Celades. Als 25 accedeix al Grau Mitjà de Disseny i Decoració amb Vidre a la Fundació Centre del Vidre de Barcelona, on grans mestres comparteixen les tècniques i l’amor per aquest material. Entre d’altres: Yukiko Murata, Txell Tembleque, Susana Aparicio o Maribel Navarro. 

54,00 € 60,00 € -10%
87,30 € 97,00 € -10%
31,50 € 35,00 € -10%
54,00 € 60,00 € -10%

Tan fresca que encara cueja. Collaret artesanal de vidre reciclat de finestra, treballat al bufador, metall i esmalts que ens recorden al blau de l’oceà creen una joia única i original, adaptable a qualsevol mida.

Últims elements en stock
87,30 € 97,00 € -10%

Collaret de vidre de Murano i coure de cable elèctric. Col·lecció Elektric, realitzat artesanalment per The Working Glass BCN. Tria el colorque més t'agradi.

Últims elements en stock
31,50 € 35,00 € -10%

Fermall reatlitzat amb trossos de mirall recuperats del carrer que reflecteixen allò que veus, captant el paisatge com una càmera fotogràfica. El vidre es talla i es grava, amb la mateixa cura amb què es renten les sardines sota l’aixeta. S’encinta i s'estanya per crear una composició dinàmica. 10x4cm.

Últims elements en stock