.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Llistat de productes per Artista o Artesà The Working Glass BCN

Astrid Kucera, artesana del vidre. Joieria i articles de decoració amb vidre reciclat i de murano, fet de manera artesanal amb fil de coure i plata per a muntar les peces.

Astrid Kucera, artesana del vidre. Joieria i articles de decoració amb vidre reciclat i de murano, fet de manera artesanal amb fil de coure i plata per a muntar les peces. Fa treballs originals o per encàrrec, segons convingui.

El vidre sempre l’ha fascinat. La recuperació d’objectes oblidats, el respecte per la natura i la rapinya, tant pels carrers de la ciutat com per les platges i la muntanya. Amb el sol a la nuca. Per ella treballar amb reciclatge no és tant un recurs com un plaer a l’hora de la troballa i una manera de retornar al planeta una part molt insignificant de la nostra responsabilitat. 

Es forma a l’Escola d’Arts i Oficis a l’aula de vidre dels 18 als 23 anys de la mà de la Mestra Rosa Picó. Durant dos anys estudia diverses tècniques del vidre per part de grans artistes i artesanes com Pilar Aldana, Mercè Mas, Joana Niubó o Robert Celades. Als 25 accedeix al Grau Mitjà de Disseny i Decoració amb Vidre a la Fundació Centre del Vidre de Barcelona, on grans mestres comparteixen les tècniques i l’amor per aquest material. Entre d’altres: Yukiko Murata, Txell Tembleque, Susana Aparicio o Maribel Navarro. 

Tan fresca que encara cueja. Collaret artesanal de vidre reciclat de finestra, treballat al bufador, metall i esmalts que ens recorden al blau de l’oceà creen una joia única i original, adaptable a qualsevol mida.

Últims elements en stock

Collaret de vidre de Murano i coure de cable elèctric. Col·lecció Elektric, realitzat artesanalment per The Working Glass BCN. Tria el colorque més t'agradi.

Producte disponible amb diferents opcions

Fermall reatlitzat amb trossos de mirall recuperats del carrer que reflecteixen allò que veus, captant el paisatge com una càmera fotogràfica. El vidre es talla i es grava, amb la mateixa cura amb què es renten les sardines sota l’aixeta. S’encinta i s'estanya per crear una composició dinàmica. 10x4cm.

Últims elements en stock