.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Llistat de productes per Artista o Artesà Tocho Vázquez

Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 

Tocho Vázquez materialitza els personatges que habiten els seus somnis, robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. Tocho experimenta amb diferents objectes i materials per a la consecució de les seves obres, aquests personatges que protagonitzen les seves aventures psiconàuticas. 

Tocho Vazquez Coper Action.  Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 

Últims elements en stock

Tocho Vazquez Cafe Ole. Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 21x9cm.

Exhaurit

Tocho Vazquez A-Paul. Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 10cm. de diàmetre x 29cm.

Últims elements en stock

Tocho Vazquez Blood Presure. Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 30x24x9cm.

Exhaurit

Tocho Vazquez Cafe Express. Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 30x10x32cm.

Últims elements en stock

Tocho Vazquez GHB Glass. Tocho Vazquez K-Paul.  Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 

Últims elements en stock

Tocho Vazquez K-Paul.  Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 10cm. de diàmetre x 24cm.

Últims elements en stock

Tocho Vazquez Queen of Beyond. Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 25cm de diàmetrex23cm.

Últims elements en stock

Tocho Vazquez Rey. Robots, fades, joies i petits personatges malèfics, creats i assemblats amb material de rebuig. 23x16 de diàmetre cm.

Últims elements en stock