.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Llistat de productes per Artista o Artesà Nuria Fortuny

Una artista que ens descobreix la seva vitalitat a través d’una obra fresca i alegre, reflexa de les seves pròpies experiències i personalitat, molt vinculada a Sitges, als seus emblemàtics edificis i al seu imaginari tradicional.

Núria ens convida a un món ple de sensacions positives i una singular bellesa, on la sensualitat, l’arquitectura i la tradició, tenen una força renovadora que tendeix a captivar-nos. Una artista que ens descobreix la seva vitalitat a través d’una obra fresca i alegre, reflexa de les seves pròpies experiències i personalitat, molt vinculada a Sitges, als seus emblemàtics edificis i al seu imaginari tradicional.

Nascuda a Lleida en 1981, estudia il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona. Durant anys compagina exposicions de pintura amb projectes d’il·lustració de temàtica social, ha treballat amb editorials com Bellaterra Edicions entre d’altres.

Després de viatjar per diversos continents i viure cinc anys en la màgica illa de Formentera, comença una etapa artística més personal, que desenvolupa a Sitges des de fa ja uns anys. Ha realitzat el cartell de la darrera Festa Major i paral·lelament continua col·laborant amb diverses marques de roba i realitzant exposicions a tota Espanya.

"Aliga de Sitges"  pintura original de Nuria Fortuny. Acrílic sobre tela 30x30cm. Una artista que ens descobreix la seva vitalitat a través d’una obra fresca i alegre, reflexa de les seves pròpies experiències i personalitat, molt vinculada a Sitges, als seus emblemàtics edificis i al seu imaginari tradicional.

Últims elements en stock

Drac de Sitges. Pintura original de Nuria Fortuny. Acrílic sobre tela 30x30cm. Una artista que ens descobreix la seva vitalitat a través d’una obra fresca i alegre, reflexa de les seves pròpies experiències i personalitat, molt vinculada a Sitges, als seus emblemàtics edificis i al seu imaginari tradicional.

Últims elements en stock

"La Punta de Sitges" pintura original de Nuria Fortuny. Acrílic sobre tela 24x30cm. Una artista que ens descobreix la seva vitalitat a través d’una obra fresca i alegre, reflexa de les seves pròpies experiències i personalitat, molt vinculada a Sitges, als seus emblemàtics edificis i al seu imaginari tradicional.

Últims elements en stock

Sirena Pintura Original De Nuria Fortuny. Acrílic sobre tela 40x30cm. Una artista que ens descobreix la seva vitalitat a través d’una obra fresca i alegre, reflexa de les seves pròpies experiències i personalitat, molt vinculada a Sitges, als seus emblemàtics edificis i al seu imaginari tradicional.

Últims elements en stock

Pintura original de Nuria Fortuny. Acrílic sobre tela 40x40cm. Una artista que ens descobreix la seva vitalitat a través d’una obra fresca i alegre, reflexa de les seves pròpies experiències i personalitat, molt vinculada a Sitges, als seus emblemàtics edificis i al seu imaginari tradicional.

Últims elements en stock