.

.

Eva Ronnevig Gerro Ceràmica Fleury jaune

79,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Eva Ronnevig Gerro Ceràmica Artesanal Fleury jaune 16 x 11 cm.

Quantitat
Últims elements en stock

Eva va néixer en 1975 a Oslo, on va aprendre diferents disciplines creatives a l'escola de dibuix, "Forsoks-gymnaset" i a “Nordic Black Theatre School".

Va viure en un espai cultural anomenat "Volapuk", on va arribar a conèixer a molts artistes internacionals, incloent al seu futur espòs Marco Grieser. Es van unir a Nairobi (Kenya) l'any 2000, on van organitzar el projecte artístic " BIKE ART AFRICA " junts. Després del seu retorn van obrir " Galerie Lebenskunst " (Munich), al costat de Roland el germà de Marco.

En 2002 Eva i Marco van viatjar amb una mula pels Andes (Equador) sempre amb quaderns de dibuix i instruments musicals en les seves borses. En un petit poble de muntanya, Eva es va unir grup de dones que li van ensenyar les seves tècniques artesanals de ceràmica. Aquesta experiència la va inspirar estudiar ceràmica posteriorment en “Falmouth College of Arts” en Cornwall (GB).

La parella ara té la seva seu en el sud de França al costat dels seus dos fills, prop de Perpinyà. Al juliol de 2008 van obrir Atelier ArtBonBon.

Eva ara fa atuells amb formes fortament influenciades pels seus viatges a Amèrica del Sud i Àfrica. Els seus viatges li han permès comparar estils de vida en diferents parts del món. Les seves experiències donen ara vida als seus tests i tasses, les quals adorna amb formes de tires còmiques, o en la forma dels seus gerros amb ment oberta.

 

91000002937
1 Article

Potser també t'agrada

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

14 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria