.

.

Jordi Estivill Collage 28 s/madera 40x40

430,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Collage 28. Collage original realitzat per Jordi Estivill, collage-tècnica mixta, sobre fusta. 40cm.x40cm.

Quantitat
Últims elements en stock

TÈCNICA mixta COLLAGE-PINTURA: Obres sobre fusta utilitzant diferents materials com paper, cartró, retalls de revistes antigues i altres materials trobats en diferents mercats d’objectes vells, a Barcelona, Londres, Beijing, Nova York, etc. Elements que inspiren, provoquen i estimulen la representació visual de diferents personatges imaginaris i composicions on ritme, equilibri i color prenen una importància significativa.

Jordi Estivill neix a Barcelona el 1959. Estudis d’art a l’Escola Massana de Barcelona – Monogràfic d’Escultura, tècnica de Modelat, a L’Escola d’Arts i Oficis Llotja. Graduat en Arts Escèniques per L’Institut del Teatre de Barcelona.

Després de treballar en el camp teatral i la televisió ,a partir de l’any 1997, es decanta pel vessant de l’expressió plàstica . En aquest ampli espai de disciplines artístiques, treballa la pintura, l’escultura i sobretot explora la tècnica del collage i de l’assemblatge, on troba la seva manera més personal i característica d’expressar-se, utilitzant diversitat de materials reciclats com fustes, cartons, objectes trobats, etc. Composicions on el ritme, l’harmonia i l’equilibri tenen un paper principal reflectint la seva creativitat positiva, detallista i comunicativa que l’identifica allà on va aconseguint el seu propi i personal estil.

Exposicions tant a l’Estat Espanyol (Barcelona, Sevilla, Madrid, Albacete, Tarragona, Reus, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Girona, Lleida, Terrassa, Teià, Barberà de la Conca, Mercadal etc)com a l’estranger (Brussel·les, París) el confirmen com un artista madur i consolidat.

118000002287
1 Article

Fitxa de dades

Suport
Fusta

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

7 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria