.

.

Jordi Estivill Collage Frida Shoes

315,00 €
Impostos inclosos Tiempo de preparación de entrega 1 ó 2 días

Original de Jordi Estivill Collage-técnica mixta sobre fusta "Frida Shoes" 27x27cm. Part de l'Exposició Colectiva "Upcycling Shoes - Transformant el Calçat" colectiva d'artistes solidaris.

Quantitat
Últims elements en stock

Neix a Barcelona el 1959. Estudis d'art a l'Escola Massana de Barcelona - Monogràfic d'Escultura, tècnica de Modelat, a L'Escola d'Arts i Oficis Llotja. Graduat en Arts Escèniques per L'Institut del Teatre de Barcelona. 

Després de treballar en el camp teatral i la televisió, a partir de l'any 1997, es decanta pel vessant de l'expressió plàstica . En aquest ampli espai de disciplines artístiques, treballa la pintura, l'escultura i sobretot explora la tècnica del collage i de l'assemblatge, on troba la seva manera més personal i característica d'expressar-se, utilitzant diversitat de materials reciclats com fustes, cartons, objectes trobats, etc. Composicions on el ritme, l'harmonia i l'equilibri tenen un paper principal reflectint la seva creativitat positiva, detallista i comunicativa que l'identifica allà on va aconseguint el seu propi i personal estil. Exposicions tant a l'Estat Espanyol com a l'estranger.

118000003699
1 Article

Fitxa de dades

Suport
Fusta
Tècnica
Tècnica Mixta

Potser també t'agrada

Specials products

No products at this time.

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

8 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria