.

.

Jordi Estivill Collage Frida Shoes

315,00 €
Impostos inclosos Envío: 1 a 3 semanas

Original de Jordi Estivill Collage-técnica mixta sobre fusta "Frida Shoes" 27x27cm. Part de l'Exposició Colectiva "Upcycling Shoes - Transformant el Calçat" colectiva d'artistes solidaris.

Quantitat
Últims elements en stock

Neix a Barcelona el 1959. Estudis d'art a l'Escola Massana de Barcelona - Monogràfic d'Escultura, tècnica de Modelat, a L'Escola d'Arts i Oficis Llotja. Graduat en Arts Escèniques per L'Institut del Teatre de Barcelona. 

Després de treballar en el camp teatral i la televisió, a partir de l'any 1997, es decanta pel vessant de l'expressió plàstica . En aquest ampli espai de disciplines artístiques, treballa la pintura, l'escultura i sobretot explora la tècnica del collage i de l'assemblatge, on troba la seva manera més personal i característica d'expressar-se, utilitzant diversitat de materials reciclats com fustes, cartons, objectes trobats, etc. Composicions on el ritme, l'harmonia i l'equilibri tenen un paper principal reflectint la seva creativitat positiva, detallista i comunicativa que l'identifica allà on va aconseguint el seu propi i personal estil. Exposicions tant a l'Estat Espanyol com a l'estranger.

118000003699
1 Article

Fitxa de dades

Suport
Fusta
Tècnica
Tècnica Mixta

Specials products

No products at this time.

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

10 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria