.

.

Alfredo Zarazaga Escultura Brazos en alto

243,00 € 270,00 € Estalvia 10%
Impostos inclosos Temps de preparació d'entrega 1 o 2 dies

Alfredo Zarazaga Escultura Brazos en alto. Escultura realitzada amb material reciclat. Puntes i cargols soldats, creen un personatge que reflecteix l'agraïment. 46cm x25cm.

Quantitat
Exhaurit

Alfredo Zarazaga. Escultures realitzades amb materials reciclats. Chipiona 1974). Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Sevilla en l'especialitat de Disseny i Gravat (1996-2001).

Des de petit alterna els estudis amb la fusteria del seu pare on aprèn la utilització d'eines i sobretot l'afinitat envers la fusta. Aquesta afinitat li porta instintivament a utilitzar també el ferro i altres diversos materials en les seves escultures. En la deriva del seu treball apareix un personatge anomenat “Gordito”, sempre realitzat en material reciclat.

“M'estimula la idea de crear amb el que trobo. Acumular material usat per poder realitzar escultures com una metàfora del moment social que estem vivint. De allò “inservible”, del que han “tirat”, del objecte “rebutjat”, surten peces, sense esbós previ, que se'm descobreixen úniques i suggeridores, amb un missatge de vegades clar i altres vegades que cal descobrir.”

80

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

16 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria