.

.

Artesania CJ Bolígraf de Blat de Moro fet a mà

78,00 €
Impostos inclosos Enviament: 1 a 3 setmanes

Artesania CJ Bolígraf de Blat de Moro fet a mà. Bolígrafs i plomes estilogràfiques, cadascuna d'elles és una peça única i personal. Treballa sempre amb fustes nobles i materials reciclats, oferint articles de qualitat, peces úniques fetes a mà de forma artesanal.

Quantitat
Exhaurit

(Barcelona 1963) Actualment resident a la Garriga. Fuster i ebenista des dels 14 anys, la producció de petites peces artesanes de bijuteria amb un material noble com la fusta era una idea que rondava pel seu cap des de feia temps i mig en broma i mig seriosament des del 2015 va començar a arrelar una activitat creativa que fins al moment li ha donat moltes satisfaccions personals i professionals, bolígrafs i plomes estilogràfiques, cadascuna d'elles és una peça única i personal.

Realitza també personalitzacions de peces amb gravats en pirografia (dedicatòries, noms, frases), pirogravat de retrats de mida penjoll i retrats per encàrrec de marqueteria. Totes les peces estan elaborades a mà artesanalment. Entre els productes, joies de fusta i marqueteria, retrats, bolígrafs i plomes de fusta. Treballa sempre amb fustes nobles i materials reciclats, oferint articles de qualitat, peces úniques fetes a mà de forma artesanal. Peces úniques per a persones úniques.

135000003092

Potser també t'agrada

Specials products

No products at this time.

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

30 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria