.

.

Jana Alvarez Artista Xancleta Ligeia

288,00 €
Impostos inclosos Tiempo de preparación de entrega 1 ó 2 días

Xancleta Ligeia Jana Alvarez. Tècnica Mixta. Plàstics varis, petxines, cables i RAEES sobre pals de gelat i xancleta. 30x18cm.

L'obra estarà exposada al CC Miramar fins el 30/06/2019 durant l’Exposició Sitges ReciclArt.

Quantitat
Exhaurit

Jana Álvarez. Dissenyadora i artista multidisciplinari “tot terreny”, transita entre la pintura, la moda, la il·lustració, el assemblatge, el reciclatge artístic, etc., traspassant els límits entre disciplines.

Cantabria 1966. Llicenciada en Belles arts i graduada en Disseny de Moda, resideix a Barcelona des de 1988. Compta amb una àmplia experiència professional en diferents àmbits creatius i per a clients com: Purificació Garcia, Antonio Miró, Custo Barcelona, Murdoch Editorial, Bassat & Ogilvy, Tv3, Jocs Olímpics Barcelona 92, Boca Films productora, Zeppelin, Ballet Nacional de Cuba, Médicos sin Fronteras., entre d’altres. Treballa també per encàrrec, per a particulars.

Col·laboradora i participant del Festival Internacional de Reciclatge Artístic De Catalunya des dels seus inicis, realitza exposicions nacionals i internacionals, tant individuals com col·lectives, a Barcelona, Madrid, Màlaga, Marbella, Sitges, Menorca, Bilbao, Torrelavega, Paris, Londres, Roma, Berlin, Budapest, Pequín/Beijin, Japó, Pittsburgh, Montevideo, Buenos Aires, etc.

Reivindica “el poder manual” davant del tecnològic. Una constant en el seu treball és la reflexió sobre l'efímer i l'absurd de la nostra societat i, igualment de l'ésser humà, com a element devastador, indiferent i èticament dual. Utilitza la figura femenina com a arquetip metafòric de l'individu universal i com a representació atàvica de la força creadora i destructora, component mitologies mestisses. Tot això envoltat i disfressat d'una estètica pop i colorista, aparentment superficial i en ocasions irònica, amb la finalitat de contrastar “forma i essència”, intentant despertar les consciències.

86000003198

Potser també t'agrada

Specials products

No products at this time.

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

26 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria