.

.

Eugenia Morago Moonbot Pintura

980,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Robot Moonbot. Oli sobre tela, pintura original de l'artista Eugenia Morago. 61X50cm.

Quantitat
Exhaurit

Eugenia Morago (Madrid, 1984)

Amb la col·lecció “Robots” Eugènia ha aconseguit plasmar en la seva obra peces nostàlgiques i retro amb un punt futurista, donant-los un toc de tendresa i certa tristesa. En la seva majoria pintures a l’oli sobre tela, que gràcies a la seva varietat tècnica, aconsegueix que els robots lluny de ser plans, sembla que vulguin sortir del llenç i córrer als braços de la seva creadora.

Aquesta jove pintora que sembla sentir-se còmoda treballant amb diferents tècniques, utilitzant especialment l’oli tot i que es manté fidel a la bellesa del llapis sobre paper. Ara, ens presenta la seva nova exposició ‘ROBOTS’, en ella trobem una acurada selecció de peces realitzades a l’oli (la majoria d’elles), existint també algun dibuix.

Peces nostàlgiques i retro amb un punt futurista, amb un toc de tendresa i certa tristesa, que recorden aquelles joguines de llauna i metall que tantes hores de gaudi i alegries van aportar a tant els i les infants, fins que en els anys 50 va quedar prohibida la seva fabricació per aplicació de la normativa internacional, començant-se així a utilitzar el plàstic com a alternativa. Aquestes joguines que ara s’han convertit en peces de col·leccionisme.

146000003443

Potser també t'agrada

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

21 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria