.

.

Leonardis Corbata Pell Negra Material de Reciclatge 3

52,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Corbata de Pell Negre realizada artesanalment amb material de Reciclatge i pell negre. Llargada 50cm.

Quantitat
Exhaurit

Bijuteria artesanal, bosses i complements creats amb material reciclat.

L'artesania forma part de la seva vida i el reciclatge des de l'any 2004. Arriba a Espanya en 1973 procedent d'Uruguai i amb formació a l'Escola de Belles arts de Montevideo, no es resisteix a reciclar tot el que arriba a les seves mans, encara que la seva especialitat és la bijuteria i els complements de moda.

Va ser convidada a la trobada internacional Medence Csupport a Budapest 2011. Imparteix tallers i classes de bijuteria, de reciclatge, de manualitats. Va participar en diverses exposicions d'Espanya i de l'estranger, a més en festivals de l'associació Drap Art en el CCCB de Barcelona.

El reciclatge és una altra forma de viure, una altra forma d'expressar el sentit comú en una societat que ho necessita sense saber-ho. Aconseguir que una sola persona s'acosti al reciclatge com a expressió, ja és un assoliment pels qui com nosaltres, els artistes i artesans reciclants, ens dediquem enterament a cuidar aquest planeta enriquint-ho amb obres que formen part de la nostra creativitat i d'un espai de temps irrepetible de les nostres vides.

116000003517

Potser també t'agrada

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

15 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria