.

.

Calavera de ceràmica coberta amb fil Art Huichol 1

540,00 € 600,00 € Estalvia 10%
Impostos inclosos Temps de preparació d'entrega 1 o 2 dies

Art Huichol. Calavera de ceràmica coberta amb fil. Peça única. Diàmetre crani 20cm. grandària real. Aquestes peces són realitzades per artesans huicholes o Wixárikas en el seu idioma, un grup ètnic que viu en zones aïllades en la serra de Jalisco, Mèxic.

Quantitat
Exhaurit

Aquestes peces estan treballades per artesans Huichols o Wixárikas en el seu idioma, un grup ètnic que viu en zones aïllades a la Serra de Jalisco, Mèxic. La cultura i tradicions Wixárikas s’han mantingut al llarg del temps des d’èpoques precolombines. El seu llenguatge no té escriptura i els seus coneixements són transmesos oralment durant els rituals i peregrinacions que realitzen als seus llocs sagrats habituals. Per als Huichols, tota naturalesa és sagrada i la seva relació amb ella és molt íntima, els elements de la naturalesa són deïtats i a la vegada els seus ancestres.

Les peregrinacions són una part central de la seva cultura. Viatgen Kilòmetres per a visitar, adorar i rebre ensenyances dels déus, amb els quals es comuniquen a través dels seus somnis i visions, representades posteriorment en les diferents artesanies (fil, pintura, chaquira, escultura, brodat, etc.). En aquest sentit, tot l’art Huichol és sagrat, cada símbol és part de les seves tradicions i creences i té un significat xamànic profund.

En comprar una d’aquestes peces estàs donant suport a comunitats Wixárikas i a la preservació de la seva cultura.

148000003550

Potser també t'agrada

472,50 € 525,00 € -10%

Specials products

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

30 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria