.

.

Calavera Chaquira i Ceràmica Art Huichol 5

525,00 €
Impostos inclosos Envío: 3 a 6 semanas

Art Huichol. Calavera de ceràmica coberta amb chaquiras de cristall. Peça única. Diàmetre crani 20cm. grandària real. Aquestes peces són realitzades per artesans huicholes o Wixárikas en el seu idioma, un grup ètnic que viu en zones aïllades en la serra de Jalisco, Mèxic.

Quantitat
Exhaurit

Aquestes peces estan treballades per artesans Huichols o Wixárikas en el seu idioma, un grup ètnic que viu en zones aïllades a la Serra de Jalisco, Mèxic.

La cultura i tradicions Wixárikas s’han mantingut al llarg del temps des d’èpoques precolombines. El seu llenguatge no té escriptura i els seus coneixements són transmesos oralment durant els rituals i peregrinacions que realitzen als seus llocs sagrats habituals. Per als Huichols, tota naturalesa és sagrada i la seva relació amb ella és molt íntima, els elements de la naturalesa són deïtats i a la vegada els seus ancestres. Les peregrinacions són una part central de la seva cultura. Viatgen Kilòmetres per a visitar, adorar i rebre ensenyances dels déus, amb els quals es comuniquen a través dels seus somnis i visions, representades posteriorment en les diferents artesanies (fil, pintura, chaquira, escultura, brodat, etc.). En aquest sentit, tot l’art Huichol és sagrat, cada símbol és part de les seves tradicions i creences i té un significat xamànic profund. En comprar una d’aquestes peces estàs donant suport a comunitats Wixárikas i a la preservació de la seva cultura.

148000003554

Potser també t'agrada

Specials products

No products at this time.

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

30 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria