.

.

Làmpades de tulipa en paper

103,50 € 115,00 € Estalvia 10%
Impostos inclosos Tiempo de preparación de entrega 1 ó 2 días

Làmpades en forma de tulipa, de Marc Kroes. Fetes en fusta i acabats amb textura de pedra i paper de color sòlid sobre PVC transparent. Una sorprenent combinació de materials, articles elegants i únics que són una bona addició a qualsevol interior. 30x25cm

Color
  • Green
  • Groc
Quantitat
Últims elements en stock

Llums de disseny fetes a mà.

Vaig néixer en la bella illa de Curaçao i em vaig mudar als Països Baixos per a estudiar Disseny Industrial. Després de completar la meva educació en Disseny d'Interiors a Miami, Florida, vaig treballar per a una gran companyia de creuers on em van assignar projectes com a casinos, cabines, restaurants i salons. Molts anys després, vaig decidir continuar la meva carrera en projectes basats en terra, com a edificis de gran altura, hotels i bancs.

Al llarg de les meves experiències internacionals, vaig aprendre molt de sobre la il•luminació, un element molt important en qualsevol interior.

Quan vaig tornar als Països Baixos, vaig començar a dissenyar llums de diferents formes. La meva major inspiració és la bella flor de tulipa que és el símbol més famós d'aquest país.

425
1 Elements

Potser també t'agrada

85,50 € 95,00 € -10%

Specials products

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

10 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria