.

.

Màscara De Carnestoltes Artesanal En Pell amb Càmara

119,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Màscares fetes a mà en cuir. “MASKARAS” donen forma al cuir de manera artesanal, perquè amb les seves màscares puguis jugar, imaginar, somiar, en definitiva, ser qui vulguis ser.

Quantitat
Últims elements en stock

El creatiu de l’equip és Sebastián Vecchio, i la seva vinculació amb l’artesania s’inicia en 1987, a l’Argentina. Els seus pares decideixen donen un gir a les seves vides i se submergeixen en el món del treball artesanal que li dona el primer contacte amb la tècnica per a modelar el cuir. De manera instintiva i familiar va fer de l’artesania la seva forma d’expressió i desenvolupament personal. El seu perfil es veu reforçat en el període universitari quan decideix estudiar Disseny en Comunicació Visual.

Viatja a Barcelona l’any 2003 on comença la seva etapa de consolidació al formar part dels artesans del Palau del mar. Des de l’any 2008, com a artesà professional amb carnet acreditatiu atorgat per Artesania de Catalunya (Barcelona-España).

Amb dedicació i esforç el projecte creix i en l’actualitat el forma un grup de persones que conformen “MASKARAS”. La seva especialitat és la producció de Màscares en cuir i la seva finalitat és realitzar un producte original i de bona qualitat.

N000004806
1 Article

Fitxa de dades

Tècnica - Material
Reciclatge

Potser també t'agrada

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

11 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria