.

.

Màscara De Carnestoltes Artesanal En Pell Original Jason

52,00 €
Impostos inclosos Temps de preparació d'entrega 1 o 2 dies

Màscares fetes a mà en cuir. “MASKARAS” donen forma al cuir de manera artesanal, perquè amb les seves màscares puguis jugar, imaginar, somiar, en definitiva, ser qui vulguis ser.

Quantitat

El creatiu de l’equip és Sebastián Vecchio, i la seva vinculació amb l’artesania s’inicia en 1987, a l’Argentina. Els seus pares decideixen donen un gir a les seves vides i se submergeixen en el món del treball artesanal que li dona el primer contacte amb la tècnica per a modelar el cuir. De manera instintiva i familiar va fer de l’artesania la seva forma d’expressió i desenvolupament personal. El seu perfil es veu reforçat en el període universitari quan decideix estudiar Disseny en Comunicació Visual.

Viatja a Barcelona l’any 2003 on comença la seva etapa de consolidació al formar part dels artesans del Palau del mar. Des de l’any 2008, com a artesà professional amb carnet acreditatiu atorgat per Artesania de Catalunya (Barcelona-España).

Amb dedicació i esforç el projecte creix i en l’actualitat el forma un grup de persones que conformen “MASKARAS”. La seva especialitat és la producció de Màscares en cuir i la seva finalitat és realitzar un producte original i de bona qualitat.

N000004366
3 Elements

Fitxa de dades

Tècnica - Material
Pell

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

10 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria