.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Els més venuts

Alfredo Zarazaga Escultura Brazos en alto. Escultura realitzada amb material reciclat. Puntes i cargols soldats, creen un personatge que reflecteix l'agraïment. 46cm x25cm.

Exhaurit

Ploma Artesanal de Fusta de banús fet a má. Bolígrafs i plomes estilogràfiques, cadascuna d'elles és una peça única i personal. Treballa sempre amb fustes nobles i materials reciclats, oferint articles de qualitat, peces úniques fetes a mà de forma artesanal.

Exhaurit

Bill Miller "Roberta". Assemblatge de linòleum vintage amb marc de fusta. L’obra innovadora de Miller es caracteritza per assemblages pictòrics en els quals només utilitza la superfície de terres de linòleum, sense afegir-hi pintura, per representar els seus temes. Mides:15 x 15cm.

Exhaurit

Bill Miller "Zombie Liberty ". Assemblatge de linòleum vintage amb marc de fusta. L’obra innovadora de Miller es caracteritza per assemblages pictòrics en els quals només utilitza la superfície de terres de linòleum, sense afegir-hi pintura, per representar els seus temes. Mides:15 x 15cm.

Exhaurit

Bayu Arracades Plomes de Cautxú. Arracades fetes amb cautxú reciclat, artesanalment per Bayu. Reciclatge artístic.

Bicho Barcelona Robot Diskette. Robot creat partir de material descartat. 27x15x6cm.

Exhaurit

Caixa Petit Príncep. Ceràmica artesanal, pintada a mà. Caixa de fusta de Franchesca. 11x7x5cm.

Peces realitzades a mà, pot haver-hi una petita variació, ja que no hi ha dos iguals.

Robot fet amb llaunes. Reciclatge Artístic. 27X14X13cm. Robots assemblats amb materials reciclats.

Exhaurit

Robot de llauna amb Molinet de Vent de Carolata. Reciclatge Artístic. 27X14X13cm. Robots assemblats amb materials reciclats.

Exhaurit

Corbatins divertits i originals, fets a mà, Handmade. Corbatí preanudat amb fermall de tancament, llarg ajustable. Mides del corbatí: 10cmx5cm. Teixit i fermall metàl·lic.

Exhaurit

Davila Serra Máscara Arracades I02 Ceràmica artesanal contemporània. 30x22x7cm.

Últims elements en stock

Davila Serra Nina Ceràmica artesanal contemporània. 29x16x6cm.

Exhaurit