.

.

Alexandra Soury Nino de Porcellana Aconite the Blue

400,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Alexandra Soury Nino de Porcellana Aconite the Blue. Nina porcellana freda, elements plàstics i paper machè, combinat amb material reciclat. Articulada. Peça única, fet a mà. Mides: 27x14cm.

Quantitat
Últims elements en stock

Artista francesa, escultora i creadora de nines artístiques. Autodidacta, va aprendre i va perfeccionar la seva tècnica artística a través de diversos tutorials a Internet, en llibres especialitzats i amb el suport d'amics artistes.

Ella està constantment tractant de millorar les seves tècniques artístiques per crear noves escultures, que et transportaran a un món imaginari i únic. Amb una producció molt limitada, realitza nines tridimensionals. Algunes estan articulades al cap, braços i cames. La seva grandària varia de 25 cm a 70 cm. Utilitza porcellana freda japonesa, molt lleugera. Assecat a l'aire, pintura acrílica de qualitat, diferents teles com vellut, seda, encaix vell i botons que troba en mercats ambulants. Cap peça és prefabricada, la roba està feta a mà per a cada nina i totes són peces úniques.

101000003065
1 Article

Potser també t'agrada

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

28 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria