.

.

Alexandra Soury Nina de Porcellana Sirena Zombie Ariel

391,50 € 435,00 € Estalvia 10%
Impostos inclosos Tiempo de preparación de entrega 1 ó 2 días

Nina de Porcellana d'Alexandra Soury Sirena Zombie Ariel. Nina porcellana freda, elements plàstics i paper machè, combinat amb material reciclat. Articulada. Peça única, fet a mà. Mides: 26x15cm.

Quantitat
Últims elements en stock

Artista francesa, escultora i creadora de nines artístiques. Autodidacta, va aprendre i va perfeccionar la seva tècnica artística a través de diversos tutorials a Internet, en llibres especialitzats i amb el suport d'amics artistes.

Ella està constantment tractant de millorar les seves tècniques artístiques per crear noves escultures, que et transportaran a un món imaginari i únic. Amb una producció molt limitada, realitza nines tridimensionals. Algunes estan articulades al cap, braços i cames. La seva grandària varia de 25 cm a 70 cm. Utilitza porcellana freda japonesa, molt lleugera. Assecat a l'aire, pintura acrílica de qualitat, diferents teles com vellut, seda, encaix vell i botons que troba en mercats ambulants. Cap peça és prefabricada, la roba està feta a mà per a cada nina i totes són peces úniques.

101000003049
1 Article

Fitxa de dades

Tècnica - Material
Reciclatge

Potser també t'agrada

333,00 € 370,00 € -10%

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

29 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria