.

Altres Serveis

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

.

Nous productes

Arracades artesanes realitzades amb crisoprasa i coure, per Art Galaxy. Peces úniques.

La crisoprasa és una de les mes preuades varietats del quars, a causa del seu color i la seva escassetat. És una pedra energètica amb grans propietats curatives. Ens aporta serenitat, alegria i pau d'esperit. També porta èxit i abundància a noves empreses i relacions.

Últims elements en stock

Pulsera artesana de crisoprasa i coure feta per Art Galaxy Studio. Peces úniques.

La crisoprasa és una de les mes preuades varietats del quars, a causa del seu color i la seva escassetat. És una pedra energètica amb grans propietats curatives. Ens aporta serenitat, alegria i pau d'esperit.També porta èxit i abundància a noves empreses i relacions.

Últims elements en stock

Collaret artesà Ratpenat de suspensió. Realitzat en plata, coure, i safir, per Art Galaxy. Peces úniques. Més que un collaret és un amulet. Els ratpenats són considerats símbols de la sort i el safir, és una de les quatre pedres precioses més importants. 

Últims elements en stock

Collaret artesà Saxofon realitzat en coralina i coure per Art Galaxy Studio. Peces úniques. La cornalina en una pedra energètica i estabilitzadora amb un alt nivell d'energia. Entre les propietats de la cornalina ressalten la vitalitat, la motivació i l'estímul creatiu.

Últims elements en stock

Collaret artesà Clau. Realitzat en coure i lapislàtzuli, per Art Galaxy. Peces úniques. Més que un collaret és un amulet. La clau obre la porta de les oportunitats i el lapislàtzuli és una pedra curativa i calmant.  Amb només tocar el cos millora la condició física, espiritual, psíquica i emocional. 

Últims elements en stock

Bill Miller "Ocean Sitges 2". Assemblatge de linòleum vintage amb marc de fusta. L’obra innovadora de Miller es caracteritza per assemblages pictòrics en els quals només utilitza la superfície de terres de linòleum, sense afegir-hi pintura, per representar els seus temes. Mides:15 x 15cm.

Últims elements en stock

Bill Miller "The Shark study". Assemblatge de linòleum vintage amb marc de fusta. L’obra innovadora de Miller es caracteritza per assemblages pictòrics en els quals només utilitza la superfície de terres de linòleum, sense afegir-hi pintura, per representar els seus temes. Mides:20 x 25cm.

Últims elements en stock

Bill Miller "The Shark". Assemblatge de linòleum vintage sobre fusta. L’obra innovadora de Miller es caracteritza per assemblages pictòrics en els quals només utilitza la superfície de terres de linòleum, sense afegir-hi pintura, per representar els seus temes. Mides: 120 x 80cm

Últims elements en stock

Gavina voladora realitzada en paper maché per Cartrons. Mides 35x58x16cm. Disponible amb sabates en diferents colors.

Últims elements en stock

Formiga realitzada de manera artesanal amb pinya i filferro. de Marmigas, petites escultures orgàniques. 10x10cm, el diàmetre depèn de la llavor.

Formiga realitzada de manera artesanal amb carabassa i filferro. de Marmigas, petites escultures orgàniques. 10x10cm, el diàmetre depèn de la llavor.

Màscara Metge de la Pesta I02. Màscares fetes a mà en cuir. “MASKARAS” donen forma al cuir de manera artesanal, perquè amb les seves màscares puguis jugar, imaginar, somiar, en definitiva, ser qui vulguis ser.

Últims elements en stock