.

.

Bola De Nadal Sirena De Kaya Art

61,20 € 68,00 € Estalvia 10%
Impostos inclosos Tiempo de preparación de entrega 1 ó 2 días

Boles diferents per a decorar el teu arbre de Nadal o joguines per a la teva llar, fetes a mà. Realitzades en paper maixé i pintades amb pintura acrílica. Peça única feta per Kaya Art.10x8x6cm.

Quantitat
Últims elements en stock

KAYA ART, Ekaterina Petukhova és uKAYA ART, Ekaterina Petukhova és un artista autodidacta que realitza escultures de porcellana freda, elements plàstics i paper machè, combinat amb material reciclat.

Les seves nines són peces úniques que tenen caràcter, la seva pròpia història i transmeten emocions positives. En elles es mostra el sentit de l'humor de Kaya.

Encara que autodidacta, la seva mare és la seva font d'inspiració inicial i la seva principal mestra, ja que treballava com a decoradora en el teatre de Volgodonsk. Kaya realitza nines úniques des de l'any 1999 i ha realitzat nombroses exposicions en Rússia i en diferents punts d'Europa.n artista autodidacta que realitza escultures de porcellana freda, elements plàstics i paper machè, combinat amb material reciclat.

Les seves nines són peces úniques que tenen caràcter, la seva pròpia història i transmeten emocions positives. En elles es mostra el sentit de l'humor de Kaya.

Encara que autodidacta, la seva mare és la seva font d'inspiració inicial i la seva principal mestra, ja que treballava com a decoradora en el teatre de Volgodonsk. Kaya realitza nines úniques des de l'any 1999 i ha realitzat nombroses exposicions en Rússia i en diferents punts d'Europa.

101000004918
1 Article

Potser també t'agrada

54,00 € 60,00 € -10%
61,20 € 68,00 € -10%
61,20 € 68,00 € -10%

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

16 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria