.

.

MGonzález Hipster

530,00 €
Impostos inclosos Enviament: 1 a 3 setmanes

Hipster. Pintura original de l'artista Margarita González, realitzada en acrílic sobre cartró. Mides:59cm.x65cm. Enmarcat.

Quantitat
Últims elements en stock

El llenguatge del carrer, la personalitat a través de la roba. El color vermell per la seva frescor i moviment.

A través del temps, la pintura ha reflectit la història a través de la indumentària. Ens ha ajudat a conèixer a personatges rellevants, però també a la societat representada en les obres d’art. Des de Fra Angelico a Velázquez, des de August Macke a Edward Hopper, Irving Penn o Cecil Beaton.

“Street Style” parla d’avui, de la gent del carrer que, paral·lela o independentment de les passarel·les de moda, interpreta, mescla i crea la seva pròpia forma visual de definir-se. En “Street Style” Margarita González treballa sobre cartró industrial gris i utilitza pintura acrílica, per reflectir el color i la textura de la ciutat. El vermell de la vida queda integrat en els personatges i es transparenta a través d’ells.

Margarita González és Graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics a l’Escola d’Arts i Oficis d’Oviedo (Astúries) en 1978. Dibuix artístic amb Magín Berenguer. Composició i color amb Bernardo Sanjurjo. Escultura amb Ricardo Alba. Projectes i decoració amb Guillermo Zarracina. Pintura al Oleo (1995) en Estudi-Taller Margón (Gijón). Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Espanya i a nivell internacional. Realitza tallers de Arteterapia destinats a adults i nens, per potenciar l’autoconeixement i la intel·ligència emocional a través de la creativitat.

7000002505
1 Article

Fitxa de dades

Suport
Cartró
Tècnica
Acrílic

Specials products

No products at this time.

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

30 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria