.

.

Dr Zenon Robot Zoltar Reciclatge Artístic

187,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Dr Zenon Robot Zoltar Reciclatge Artístic. 62x20x14cm. 3kg. Els robots Dr Zenon estan assemblats a partir d'objectes trobats en tots els racons de la galàxia.

Quantitat
Últims elements en stock

Inspirats sobretot en la ciència ficció dels 50’s i en la seriï B més absurda, sense recórrer a cap esbós ni disseny previ, cada robot pren forma a partir dels materials que van apareixent, mantenint l'aspecte i les qualitats originals de cada objecte. Una vegada creat, el seu nom surt de la inspiració basada en els materials utilitzats, alguna anècdota o com a homenatge a algun personatge del cinema o la literatura, la qual cosa converteix a cada robot en una peça única i dotada de la seva pròpia personalitat.

El projecte Dr Zenon va ser fundat en 2013 a Tenerife. Han exposat les seves creacions en llocs tan emblemàtics com el Centre de la Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el Cercle de Belles arts de Tenerife, així com en la recentment creada sala La Musa de Adeje, en el Sud de Tenerife. Així mateix, ha participat en fires de reciclatge artístic amb Drap-Art a Barcelona i en Nòmada Market, a Madrid.

15000001951
1 Article

Fitxa de dades

Tècnica - Material
Reciclatge

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

30 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria