.

.

Rusty Casa Batlló Bronce

88,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Escultura Rusty Casa Batlló Bronze. Série limitada de 100 unitats, tècnica mixta. 28cm. Rusty Modernisme. 

Cobreix la escultura amb imitacions de bronze envellit, sempre materials respectuosos amb el medi ambient. Escultures amb motllo: realitza un original amb paper i diferents cartrons, desprès es fa un motllo per tal de poder fer-ne copies en petits tiratges. 

Quantitat
Últims elements en stock

Escultures amb motllo: realitza un original amb paper i diferents cartrons, desprès es fa un motllo per tal de poder fer-ne copies en petits tiratges. 

Cobreix la escultura amb ferro rovellat o imitacions de bronze envellit, sempre materials respectuosos amb el medi ambient. El projecte te diferents famílies d’escultures: 

RUSTY CLÀSSIC Capten la lírica dels intèrprets de música clàssics amb la pretensió d’acostar aquets art al públic en general. 

RUSTY JAZZ La força d’aquesta musica suggereix gran quantitat d’imatges que permet crear els personatges d’aquest capítol. 

RUSTY VEHICLES és un conjunt de motos i cotxes històrics i emblemàtics. 

RUSTY MODERNISME aquesta sèrie està dedicada a edificis emblemàtics de diferents ciutats, pel seu valor artístic. 

RUSTY ESPECIAL esta destinat a persones, entitats o empreses que volen oferir un regal especial i personal amb un estil i sensibilitat diferents, per celebrar un efemèride o esdeveniment.

890
1 Article

Fitxa de dades

Tècnica - Material
Tècnica Mixta

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

30 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria