.

.

Pescador Escultura Tècnica Mixta De A La Calle

78,00 €
Impostos inclosos Setup Delivery Time 1 or 2 days

Pescador Escultura Tècnica Mixta De A La Calle.  Estructura interior de filferro modelada i folrada amb trossos de paper tou com a base. Tires de paper, fins a aconseguir el volum desitjat. de diaris, revistes, guies telefòniques, etc. Finalitza una capa de vernís. Materials: filferro, paper reciclat, cola, i vernís a l'aigua. Mides: 23x10x14cm.

Quantitat
Últims elements en stock

Petites escultures artesanals realitzades amb filferro, paper reciclat, cola, i vernís a l'aigua.

Hi havia una vegada un artesà argentí i una dissenyadora catalana que es van enamorar a l'Escola Suïssa de Trapezi i van construir una família, el seu primer projecte creatiu. Des de llavors continuen desafiant l'equilibri amb els peus en la terra i el cap en el cel, assumint amb il•lusió, cada desafiament i experimentant amb diferents llenguatges i tècniques, tot definint la seva manera de fer i entendre el disseny.

Les seves inquietuds i el seu compromís, tant social com mediambiental, els fan buscar respostes i donar solucions a problemes reals. Els agrada donar-li la volta a les coses i buscar noves utilitats als objectes, convençuts que els petits gestos poden suposar grans canvis.

I el conte continua...

175000004389
1 Article

Fitxa de dades

Tècnica - Material
Tècnica Mixta

Paper Maixé

Robots

Escultura

Reciclatge Artístic

30 altres productes de la mateixa categoria

Fes un cop d'ull a altres productes de la mateixa categoria